Speelnatuur- en objecten

Het album speelnatuur en speelobjecten bevat een grote selectie foto's van diverse projecten die door mij gemaakt zijn, waarvan sommige in samenwerking met partners.

De binnentuin van een kinderdagverblijf kindvriendelijker gemaakt met een multifunctionele klimtoren, houten pergola en nieuwe beplanting. In samenwerking met Tree-D boomverzorging.

Een speels klim- en belevingstoestel gemaakt op de plek van de fietsenstalling. In samenwerking met Tree-D boomverzorging.

Gangbare speelplek vriendelijker en fantasierijker ingericht. In samenwerking met Tree-D boomverzorging.

Het speelhuisje en bijbehorende houten loopbrug zijn gemaakt in opdracht van de zorgboerderij. De houten loopbrug verbindt de zandheuvel met het speelhuisje, welk verder nog toegankelijk is via verschillende houten vlonders.

Een speel, loop en klauter plek voor lagere schooljeugd gecreëerd met houten elementen. In samenwerking met Isa van Duuren.

Een multifunctionele speelplek gemaakt met o.a. een speelhuis, kruipruimte, trap en loopvlonder. In samenwerking met Isa van Duuren en Tree-D boomverzorging.

Kindertafel gemaakt uit een organisch gevormde Robiniastam.

Royaal organisch tuinprieel met zitplekken gecreëerd in privé-tuin. In samenwerking met Isa van Duuren.

Opslagschuur bekleed met houten vlonder en borderrand. De speelplaats verrijkt met een organische pergola. In samenwerking mat Isa van Duuren.

Speelse, doch niet te uitdagende speeltoren met diverse plateaus in kapel gemaakt. In samenwerking met Tree-D boomverzorging.

Een natuurspeelplek gecreëerd op een zandtalud in opdracht van gemeente Eindhoven. Enkele eiken zijn geveld en gebruikt als loop en klimobject. In samenwerking mat Isa van Duuren.

Een avontuurlijke natuurbelevingsplek op het bestaande schoolplein tot stand gebracht. In samenwerking met Tree-D boomverzorging.

De buitenruimte bij een school op een speelse en natuurlijke manier ingericht. Speelplekken met een zintuigprikkelende omgeving voor de kleinste en enkele uitdagende speelobjecten voor de grotere kinderen. In samenwerking met Isa van Duuren en Tree-D boomverzorging.

Een vlonder boven een stromende beek gemaakt en een decoratieve pergola in een privé-tuin voor rozen geplaatst.

Diverse projecten met Wilgentenen.

Diverse objecten gemaakt van organische materialen.